Laadukkaat vedensuodattimet

Kaivoveden vedensuodatin tulisi valita aina tapauskohtaisesti. Sopivan vedensuodattimen valintaan vaikuttavat veden sisältämät haitta-aineet ja vedenkulutuksen määrä. Yleisimmät kaivoveden sisältämät haitta-aineet ovat: rauta, mangaani, humus, kalkki, bakteerit, radon, arseeni,uraani, rikkivety, kloridi ja fluoridi. Yllä olevasta valikosta voit siirtyä tutustumaan sen haitta-aineen vedensuodattimiin joita teiltä tarvitsee puhdistaa. Vedensuodattimet jaotellaan niiden käyttötarkoituksen mukaisesti:

Vedensuodatin parantaa vedenlaatua kerrostalossa, pientalossa ja mökillä

Vedensuodatinta voi tarvita monesta eri syystä. Kerrostalossa ongelmana saattaa olla esimerkiksi vanhat putket ja niihin vuosien varrella kertynyt lika, joka saattaa päästä asunnon vesikraanaan asti, varsinkin silloin, kun vesi seisoo kauan putkistossa. Kunnallisessa vedessä saattaa myös olla lääkeainejäämiä, mikromuoveja tai liikaa kalkkia tai klooria. Kerrostaloon on mahdollista asentaa koko rakennuksen vedelle tarkoitettu vedensuodatin, joka puhdistaa käyttövedestä kaikki haitta-aineet. On myös mahdollista asentaa hanaan liitettävä vedensuodatin tai tiskipöydän alle tuleva vedensuodatin.

Vedensuodatin saattaa olla tarpeellinen myös omakotitalossa tai mökillä

Omakotitalossa ja mökillä vesi otetaan usein kaivosta ja siinä saattaa olla liikaa rautaa tai magnaania, mutta myös arseenia, uraania, radonia, fluoridia tai humusta. Vedessä voi myös olla muita ongelmia, kuten liikaa bakteereita ja nitraattia. Osa näistä haitta-aineista, kuten esimeriksi rauta tai magnaani kerääntyvät vesikalusteisiin ja saattavat tukkia putkistoja. Toisinaan veden laadussa ei myöskään tarvitse olla mitään vaarallista vikaa, mutta sen maku ja koostumus eivät välttämättä ole miellyttäviä, esimerkiksi sen sisältämän liian kalkin vuoksi. Tässä tapauksessa voidaan asentaa esimerkiksi vedenpehmennin, joka poistaa kalkkia vedestä.

Talousveden laadun voi tutkia vesianalyysillä

Vesianalyysillä on mahdollista tarkistaa oman talousveden laatu. Vesianalyysillä voidaan selvittää, onko veden laadussa puutteita ja mitä ne ovat. Veden laadun puutteet voidaan ratkaista monilla tavoilla, riippuen siitä, mistä ne johtuvat. Omakotitalossa tai mökillä kannattaa myös tutkia kaivon kunto, jos veden laadussa on puutteita. Suurin osa veden laatuongelmista voidaan ratkaista asentamalla vedensuodatin. Autamme mielellämme sekä vesianalyysin teossa sekä oikeanlaisen vedensuodattimen valinnassa. Ota yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeellamme ja keskustellaan lisää aiheesta!

Apua vedensuodattimen valintaan tai pyydä tarjousta sivun alalaidassa olevalla yhteydenottolomakkeella, puhelimitse 050 511 5231 / 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi

Koko talon vesipisteille

JM-44A – Vedensuodatin raudan ja mangaanin poistoon

Tehokas vedensuodatin omakotitalo, paritalon ja loma-asunnon vesien raudan suodattamiseen kun pH on yli 7,0 ja mangaanin suodattamiseen kun pH on yli 7,5. Ei suolavirkistystä.
Mangaani Rauta
Hinta: 1290 €

KANKDF-44A Vedensuodatin, humuksen, raudan ja mangaanin poisto

Humuksen, raudan ja mangaanin poisto vedestä tällä yhdellä suodattimella. Soveltuu omakotitalon ja loma-asunnon vesien vedensuodattimeksi. Poistettavat haitta-aineet: rauta, mangaani ja humus.
Humus Mangaani Rauta Rikkivety
Hinta: 1690 €

JMA-1054A – Vedensuodatin, rauta ja mangaani sekä pH:n korotus

Raudan ja mangaanin poisto vedensuodatin omakotitalon, paritalon ja loma-asunnon vedestä ilman pH rajaa. Ei suolavirkistystä. Poistettavat haitta-aineet: rauta ja mangaani lisäksi pH:n korotus.
Mangaani Rauta
Hinta: 1380 €

AS-44A Vedensuodatin arseenin poisto vedestä

Arseenin poisto koko talon vedestä. Vedensuodatin omakotitaloon jonka vedessä on liikaa arseenia. Arseeni veden juominen lisää syöpäriskiä.
Arseeni
Hinta: 1630 €

KA-20A Vedensuodatin kalkin, raudan ja mangaanin poistoon vedestä / vedenpehmennin

Tehokas vedensuodatin / vedenpehmennin kalkin, raudan ja mangaanin suodattamiseen omakotitalon vesistä. Poistaa kalkin vedestä eikä vain muuta sen olomuotoa.
Kalkki Mangaani Rauta
Hinta: 1290 €

HM-20A Vedensuodatin humuksen poistoon

Vedensuodatin humuksen poistoon vedestä omakotitaloon tai mökille. HM- vedensuodattimet poistavat vedestä tahokkaasti humusta.
Humus Järviveden suodatus
Hinta: 1390 €

UA-20A Vedensuodatin uraanin poisto vedestä

Uraanin poisto omakotitalon tai loma-asunnon vedestä. Vedensuodatin poistaa tehokkaasti uraanin koko rakennuksen vedestä.
Uraani
Hinta: 1550 €

AK-54A Aktiivihiilisuodatin

Koko talon aktiivihiilisuodatin joka soveltuu radonin poistoon suuren suodatusmassa määränsä ansiosta. Poistaa vedestä myös rikkivetyä sekä parantaa veden hajua, väriä ja makua.
Radon Rikkivety
Hinta: 1590 €

Jalovesi Ilmastusputki rikkivedyn poisto vedestä

Ilmastuputki on todistetusti tehokas rikkivedyn poistaja vedestä. Rikkivety aiheuttaa veteen pahaa (mädäntyneen kananmunan) hajua. Made in Finland
Rikkivety
Hinta: 690 €

AkvaSolina Ilmastus radonin poisto vedestä

AkvaSolina ilmastus on turvallinen ja kemikaaliton ratkaisu kaivoveden radonin ja rikkivedyn poistamiseksi sekä veden happipitoisuuden nostamiseen.
Radon Rikkivety
Hinta: alk. 1890 €

pRO-1600 Käänteisosmoosilaite

Käänteisosmoosilaite koko talon veden suodattamiseen.
Arseeni Bakteerit Fluoridi Humus Järviveden suodatus Kalkki Kloridi Mangaani Rauta Uraani
Hinta: 2490 €

AG-PLUS-44A Irtoaineenpoisto vedensuodatin

Erittäin tehokas automaattinen vedensuodatin irtoaineen poistoon vedestä omakotilaloon tai suurempaankin vedenkulutukseen. Poistaa koko rakennuksen vedestä 0,001 mm kokoiset ja suuremmat partikkelit.
Muut
Hinta: 1290 €

KAH-44A vesisuodatin raudan, mangaanin ja humuksen poistoon

Vesisuodatin poistaa vedestä tehokkaasti humusta sekä rautaa ja mangaania. Soveltuu omakotitalon ja lomas-asunnon vesien suodattamiseen.
Humus Mangaani Rauta
Hinta: 1450 €

UV-2700 UV-valo vedensuodatin

PHILIPS:n UV-Valolla varustettu vedensuodatin bakteerien ja viruksien poistamiseksi koko rakennuksen vesistä. Veden maksimi virtaama 2 700l/h.
Bakteerit
Hinta: 380 €

NI-20A vedensuodatin nitraatin poistoon

Tehokas vedensuodatin nitraatin ja nitriitin poitoon omakotitalon ja loma-asunnon vesistä.
Muut
Hinta: 1490 €

JM-54A Vedensuodatuslaite raudan ja mangaanin poistoon

Tehokas vedensuodatuslaite suuremman vedenkulutuksen kohteisiin raudan suodattamiseen kun pH on yli 7,0 ja mangaanin suodattamiseen kun pH on yli 7,5. Ei suolavirkistystä.
Mangaani Rauta
Hinta: 1650 €

HM-44A Vedensuodatuslaite humuksen poistoon

Omakotitalon ja loma-asunnon vesien puhdistamiseen humuksesta sopiva vedensuodatuslaite, kun vesi sisältää paljon humusta.
Humus Järviveden suodatus
Hinta: 1490 €

KA-44A vedensuodatin kalkin, raudan ja mangaanin poistoon / Vedenpehmennin

Sopiva vedensuodatin kalkin, raudan ja mangaanin poistoon omakotitalon, paritalon tai loma-asunnon vesistä. Sopii kaivo- ja kunnallisen veden suodattamiseen.
Kalkki Mangaani Rauta
Hinta: 1 390 €

UA-44A Vedensuodatin uraanin poisto vedestä

UA-44A vedensuodatin sopii uraanin poisto suodatinlaitteeksi omakotitaloihin ja loma-asunnoille joissa uraanin määrä kaivovedessä on erityisen suuri.
Uraani
Hinta: 1750 €

Vedensuodatin KANKDF-54A raudan, mangaanin ja humuksen poistoon.

Tämä vedensuodatin soveltuu paritalon, omakotitalon tai loma-asunnon vedensuodattimeksi raudan, mangaanin ja humuksen poistoon. Poistaa kaivovedestä myös rikkivedyn aiheuttamaa mädäntyneen kananmunan hajua.
Humus Kalkki Mangaani Rauta Rikkivety
Hinta: Pyydä tarjous €

AM-44 Neutralisointi-/pH:n nosto vedensuodatin

Vedensuodatin neutralisoi veden happamuutta eli korottaa kaivoveden pH:ta. Soveltuu omakotitalon ja loma-asunnon veden pH:n korotukseen.
Muut
Hinta: 950 €

Suodatinkotelot

Veden suodatuskeen paljon eri kokoisia suodatinkoteloita.
Muut
Hinta: alk. 29 €

Vedensuodatin patruunat

Vedensuodatuskeen paljon eri kokoisia ja mallisia suodatinpatruunoita. mm. Kiinainesuodattimia, sedimenttisuodattimia ja aktiivihiilisuodattimia.
Muut
Hinta: alk. 6 €

Rikkivety vedensuodatin

Vedensuodatin poistaa vedestä rikkivetyä / mädäntyneen kananmunan hajua. Vedensuodatin sopii 20"BB suodatinkoteloon.
Rikkivety
Hinta: 99 €

Vedenpehmennys vedensuodatinpatruunat

Helppo ja edullinen vedensuodatin vaihtoehto kalkin poistoon vedestä. Soveltuu kaivo- ja hanaveden sisältämän kalkin poistoon.
Kalkki
Hinta: alk. 30 €

20″ Rauta- ja mangaani Vedensuodatin

Vedensuodatinpatruuna raudan ja mangaanin poistoon vedestä.
Mangaani Rauta
Hinta: 119 €

10″ suodatinkotelo ohitusventtiilillä

Suodatinkotelo jossa on sisään rakennettu kolmitieventtiili (ON-OFF-ohitus). Helppo suodattimen vaihto ja poistaa erillisten sulkuventtiilien tarpeen.
Muut
Hinta: 75 €

Wellmate ilmastava painesäiliö 114 l ilmaejektorilla

Todistetusti tehokas ja varma ratkaisu rikkivedyn poistoon kaivovedestä.
Rikkivety

Yhdelle vesipisteille

Jalovesitorni rst kantovesisuodatin / Doulton SS2

Huippu vedensuodatin paikkoihin joissa ei ole juoksevaa vettä. Vesi puhdistuu omalla paineellaan. Poistaa vedestä paljon eri haitta-aineita.
Bakteerit Doulton Humus Järviveden suodatus Mangaani Rauta Rikkivety
Hinta: 199 €

Vedensuodatin hanaan Doulton HCP tai HCS

Rosterista tai elintarvikemuovista valmistetut hanaan liitettävät vedensuodattimet. Nämä vedensuodattimet poistavat vedestä paljon eri haitta-aineita. Laitteet on helppo asentaa itse.
Bakteerit Doulton Humus Järviveden suodatus Mangaani Rauta Rikkivety
Hinta: alk. 135 €

RO6 Käänteisosmoosi vedensuodatin

Yhden vesipisteen käänteisomoosi vedensuodatin. Poistaa vedestä suuria määriä hatta-aineita.
Arseeni Bakteerit Fluoridi Humus Järviveden suodatus Kalkki Kloridi Mangaani Rauta Rikkivety Uraani
Hinta: 370 €

Jalovesitorni 2 Kantovesisuodatin

Jalovesitorni 2 vedensuodatin mökeille ja retkille. Ei vaadi painepumppua tai sähköä.
Bakteerit Doulton Humus Järviveden suodatus Rauta Rikkivety
Hinta: 129 €

Jalovesitorni Mini

Sopiva vedensuodatin mukaan vaellukselle ja muille retkille.
Bakteerit Doulton Humus Järviveden suodatus Mangaani Muut Rikkivety
Hinta: 159 €

Doulton Fluoridin poisto vedensuodatin hanaan

Markkinoiden ainoa hanaan asennettava vedensuodatin fluoridin poistoon. Doulton fluoridinpoistolaite on valmistettu Englannissa laadukkaista materiaaleista. Erinomainen valinta fluoridin suodattamiseksi juomavedestä.
Doulton Fluoridi
Hinta: 209 €

Doulton Filtadapt vedenpuhdistin hanaan

Englannissa valmistettu hanaan liitettävä Juomaveden puhdistin. Ultratehokkaalla Doultonin suodattimella maukasta juomavettä niin kaivo-, järvi- kuin myös hanavedestä.
Bakteerit Doulton Humus Järviveden suodatus Mangaani Rauta Rikkivety
Hinta: 135 €

Doulton Purifer 3 vedensuodatin tiskipöydän alle

Tiskipöydän alle asennetava vedensuodatin jolla puhdistetaan vedestä paljon eri haitta-aineita. Soveltuu kaivo-, järvi- kuin myös hanaveden suodattamiseen.
Bakteerit Doulton Humus Järviveden suodatus Mangaani Rauta Rikkivety
Hinta: 249 €

10″ Keraaminen monivaihe vedensuodatin

HUIPPU VEDENSUODATIN! Poistaa vedestä rautaa, mangaania, humusta, bakteereita ja ym. Soveltuu yhden vesipisteen laitteisiin.
Bakteerit Humus Järviveden suodatus Mangaani Rauta Rikkivety
Hinta: 95 €

Suodatinkotelot

Veden suodatuskeen paljon eri kokoisia suodatinkoteloita.
Muut
Hinta: alk. 29 €

Vedensuodatin patruunat

Vedensuodatuskeen paljon eri kokoisia ja mallisia suodatinpatruunoita. mm. Kiinainesuodattimia, sedimenttisuodattimia ja aktiivihiilisuodattimia.
Muut
Hinta: alk. 6 €

Vedenpehmennys vedensuodatinpatruunat

Helppo ja edullinen vedensuodatin vaihtoehto kalkin poistoon vedestä. Soveltuu kaivo- ja hanaveden sisältämän kalkin poistoon.
Kalkki
Hinta: alk. 30 €

WG-2 vesisuodatin linjaan

Vesisuodatin suodattaa veden kahden eri suodattimen läpi. sedimenttisuodatus ja aktiivihiilisuodatus.
Muut
Hinta: 99 €