KA-20A Vedensuodatin kalkin, raudan ja mangaanin poistoon vedestä / vedenpehmennin

Kalkki vedensuodatin Vedenpehmennin

KA-20A vedensuodatin on omakotitaloon ja loma-asunnolle sopiva vedenpehmennin joka poistaa vedestä tehokkaasti kalkkia sekä rautaa ja mangaania.

KA- vedenpehmentimet pehmentävät hyvin vettä sitomalla vapaita kalsium ja magnesium ioneita ja samalla KA- vedenpehmennin suodattaa vedestä rautaa ja mangaania. KA- sarjan vedenpehmentimien suodattavana massana toimii kationivaihtohartsi. Suodatusmassa virkistetään huuhtelemalla suodatusmassaan kiinnittyneet epäpuhtaudet virkistyssuolan ja veden sekoituksella lattiakaivoon. Suodatusmassan käyttöikä on 10-20 vuotta. Suodattimen kellolaite suorittaa suodattimen virkistyksen automaattisesti. KA-20A vedenpehmentimen käyttökustannukset kooostuvat virkistyssuolan kulutuksesta. Käyttökulut ovat n. 3-11 €/kk.

KA- Vedenpehmentimiä on myös muita kokoja.

Lisätietoja suodatinlaitteista tai pyydä tarjousta alla olevalla yhteydenotto lomakkeella, puhelimitse 050 511 5231 / 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi.

Kaikkien vastavirtahuuhtellaitteiden mukana Jalovesi toimittaa ohivirtausventtiiliyksikön kellolaitteeseen, 80 cm pitkät asennusletkut, 10” suodatinkotelon ja 10” sedimenttisuodattimen.

Vedensuodattimet kalkin poistoon
Vedensuodattimet raudan poistoon
Vedensuodattimet mangaanin poistoon

Esisuodattimen vaihtosuodatinpatruuna verkkokaupastamme:
Osta uusi suodatinpatruuna esisuodattimeen alk. 6€/kpl


Poistettavat haitta-aineet:
Kalkki
Rauta
Mangaani
Tekniset tiedot:
Korkeus: 1100mm
Leveys: 230mm
Syvyys: 440mm
Max virtaus: 25l/min

Hinta: 1290 €
OSTA
KA-.Tuotekortti.pdf
KA-20A-vedensuodatin-asennuskuva.pdf
Takaisin