KALKKI VEDESSÄ - Kalkinpoisto laitteet ja vedenpehmentimet

Kalkkia esiintyy Suomessa monien kuntien vesiverkko vesissä sekä joidenkin kaivojen vesissä.

Veden sisältämä kalkki ilmenee mm. valkeina täplinä, veden kuivuessa kylpyhuoneen vesipinnoilta. Veden kalkki sotkee kylpyhuoneiden pintoja sekä tukkii ja hajottaa vesilaitteita ja lämpövastuksia.

Vedensuodattimet

Kalkki pitoisen veden puhdistamiseen löytyy vedensuodattimia niin koko talon vesien puhdistamiseksi kuin myös yhden vesipisteen veden puhdistamiseksi.

Koko talon vesistä kalkki suodatetaan vedenpehmentimellä. Vedenpehmennin poistaa vedestä kalkkia erittäin tehokkaasti. Eli vedenpehmennin poistaa vedestä kalkkia toisin kuin sähköiset ''kalkin poistajat'' jotka vain muuttavat kalkin olomuotoa. Tällöin veden kuivuessa jäljelle jää yhä kalkkitahra. Vedenpehmentimellä käsitellyn veden kuivuessa kalkkitahraa ei jää.

Yhden vesispisteen kalkinpoisto suoritetaan käänteisosmoosilaitteella tai vedenpehmennyspatruunoilla. Yhden vesipisteen kalkinpistoa suoritetaan mm. ilmankostuttimille ja kahvinkeittimille.

Apua vedensuodattimen valintaan tai pyydä tarjousta sivun alalaidassa olevalla yhteydenottolomakkeella, puhelimitse 050 511 5231 / 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi

Koko talon vesipisteille

KA-20A Vedensuodatin kalkin, raudan ja mangaanin poistoon vedestä / vedenpehmennin

Tehokas vedensuodatin / vedenpehmennin kalkin, raudan ja mangaanin suodattamiseen omakotitalon vesistä. Poistaa kalkin vedestä eikä vain muuta sen olomuotoa.
Kalkki Mangaani Rauta
Hinta: 1290 €

pRO-1600 Käänteisosmoosilaite

Käänteisosmoosilaite koko talon veden suodattamiseen.
Arseeni Bakteerit Fluoridi Humus Järviveden suodatus Kalkki Kloridi Mangaani Rauta Uraani
Hinta: 2490 €

KA-44A vedensuodatin kalkin, raudan ja mangaanin poistoon / Vedenpehmennin

Sopiva vedensuodatin kalkin, raudan ja mangaanin poistoon omakotitalon, paritalon tai loma-asunnon vesistä. Sopii kaivo- ja kunnallisen veden suodattamiseen.
Kalkki Mangaani Rauta
Hinta: 1 390 €

Vedensuodatin KANKDF-54A raudan, mangaanin ja humuksen poistoon.

Tämä vedensuodatin soveltuu paritalon, omakotitalon tai loma-asunnon vedensuodattimeksi raudan, mangaanin ja humuksen poistoon. Poistaa kaivovedestä myös rikkivedyn aiheuttamaa mädäntyneen kananmunan hajua.
Humus Kalkki Mangaani Rauta Rikkivety
Hinta: Pyydä tarjous €

Vedenpehmennys vedensuodatinpatruunat

Helppo ja edullinen vedensuodatin vaihtoehto kalkin poistoon vedestä. Soveltuu kaivo- ja hanaveden sisältämän kalkin poistoon.
Kalkki
Hinta: alk. 30 €

Yhdelle vesipisteille

RO6 Käänteisosmoosi vedensuodatin

Yhden vesipisteen käänteisomoosi vedensuodatin. Poistaa vedestä suuria määriä hatta-aineita.
Arseeni Bakteerit Fluoridi Humus Järviveden suodatus Kalkki Kloridi Mangaani Rauta Rikkivety Uraani
Hinta: 370 €

Vedenpehmennys vedensuodatinpatruunat

Helppo ja edullinen vedensuodatin vaihtoehto kalkin poistoon vedestä. Soveltuu kaivo- ja hanaveden sisältämän kalkin poistoon.
Kalkki
Hinta: alk. 30 €