Fluoridia vedessä

Fluoridia ilmenee kaivovesissä ympäri Suomen.

Liian korkeat fluoridi pitoisuudet juomavedessä on terveysriski erityisesti lapsille ja nuorille. Liian korkea fluoridi pitoisuus juomavedessä heikentää hammaskiillettä ja sitä kautta edistää hampaiden reikiintymistä. Lisäksi liian korkea fluoridipitoisuus juomavedessä vaikuttaa luiden koostumukseen tehden niistä herkemmin murtumille altistuvia.

Vedensuodatin

Fluoridi voidaan puhdistaa vedensuodattimella koko talon vesistä tai vaihtoehtoisesti yhden vesipisteen ruoka- / juomavedestä. Koko talon vesien puhdistaminen fluoridista suoritetaan käänteisosmoosilaitteella. Yhden vesipisteen ruoka- / juomavesistä fluoridi poistetaan käänteisosmoosilaitteella tai hanaan liitettävällä Doultonin vedensuodatuslaitteella jossa on fluoridinpoistoon suunniteltu suodatinpatruuna.

Apua vedensuodattimen valintaan tai pyydä tarjousta sivun alalaidassa olevalla yhteydenottolomakkeella, puhelimitse 050 511 5231 / 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi

Koko talon vesipisteille

pRO-1600 Käänteisosmoosilaite

Käänteisosmoosilaite koko talon veden suodattamiseen.
Arseeni Bakteerit Fluoridi Humus Järviveden suodatus Kalkki Kloridi Mangaani Rauta Uraani
Hinta: 2490 €

Yhdelle vesipisteille

RO6 Käänteisosmoosi vedensuodatin

Yhden vesipisteen käänteisomoosi vedensuodatin. Poistaa vedestä suuria määriä hatta-aineita.
Arseeni Bakteerit Fluoridi Humus Järviveden suodatus Kalkki Kloridi Mangaani Rauta Rikkivety Uraani
Hinta: 370 €

Doulton Fluoridin poisto vedensuodatin hanaan

Markkinoiden ainoa hanaan asennettava vedensuodatin fluoridin poistoon. Doulton fluoridinpoistolaite on valmistettu Englannissa laadukkaista materiaaleista. Erinomainen valinta fluoridin suodattamiseksi juomavedestä.
Doulton Fluoridi
Hinta: 209 €