KA-44A vedensuodatin kalkin, raudan ja mangaanin poistoon / Vedenpehmennin

Humus,rauta, mangaani ja kalkki Vedensuodatin KANKDF-44A

Veden kovuus johtuu veden sisältämästä kalsiumista ja magnesiumista. Veden kovuus aiheuttaa veteen kalkkisaostumia jotka tukkivat ja rikkovat vettä käyttäviä laitteita.Rautapitoinen vesi värjää pyykkiä ja vesikalusteita sekä aiheuttaa korroosiota vesiputkiin ja rikkoo vettä käyttäviä teknisiä laitteita. Mangaani voi juotuna aiheuttaa lapsille oppimis-, käyttäytymishäiriöitä, hienomotorista kömpelyyttä ja alentunutta älykkyysosamäärää. Isoina pitoisuuksina Mangaani aiheuttaa pahaa hajua ja makua veteen sekä värjää vesikalusteita ja pyykkiä.

KA-44A vedenpehmentimet suodattavat vettä hyvin sitomalla vapaita kalsium, magnesium, rauta ja mangaani ioneita. KA-44A vedenpehmentimien suodattavana massana toimii kationivaihtohartsi. Suodatusmassa virkistetään huuhtelemalla suodatusmassaan kiinnittyneet epäpuhtaudet virkistyssuolan ja veden sekoituksella lattiakaivoon. Suodattimen kellolaite suorittaa suodattimen virkistyksen automaattisesti.

Suodatin asennetaan paineastian jälkeen ja veden tarvitsee kulkea suodatusmassan läpi vain yhden kerran jotta epäpuhtaudet saadaan suodatettua pois vedestä. Suodattimen virkitys vesi tulee johtaa viemäriin.

Suodatinlaitteen mukana toimitetaan ohivirtausventtiiliyksikkö kellolaitteeseen, 80 cm pitkät asennusletkut, 10” suodatinkotelon, 10” sedimenttisuodattimen ja 20 kg suolasäkin.

Lisätietoja suodatinlaitteista tai pyydä tarjousta alla olevalla yhteydenotto lomakkeella, puhelimitse 050 511 5231 / 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi.

Vedensuodattimet kalkin poistoon
Vedensuodattimet raudan poistoon
Vedensuodattimet mangaanin poistoon

Esisuodattimen vaihtosuodatinpatruuna verkkokaupastamme:
Osta uusi suodatinpatruuna esisuodattimeen alk. 6€/kpl


Poistettavat haitta-aineet:
Kalkki
Rauta
Mangaani
Tekniset tiedot:
Korkeus: Laite: 1350 suolasäiliö: 880mm
Leveys: Laite: 260 suolasäiliö 330mm
Syvyys: Laite: 260 suolasäiliö 330mm
Max virtaus: 33l/min

Hinta: 1 390 €
OSTA
KA-.Tuotekortti.pdf
KA-44A-vedensuodatin-asennuskuva.pdf
Takaisin