Doulton Filtadapt vedenpuhdistin hanaan

Vedensuodatin hanaan Doulton Filtadapt

Doulton Filtadapt vedensuodatuslaite on helppo liittää hanaan kiinni itse. Alla on linkki videoon Doulton Filtadapt vedenpuhdistuslaitten asennuksesta ja käytöstä:

Suodatinlaitetta voidaan käyttää kaivo-, järvi-, ja hanaveden suodattamiseen. Suodatinlaite on helppo kuljettaa mukana.

Doulton Filtadapt Pöytäsuodattimen Ultrasuodatinpatruuna on valmistettu Englannissa jo lähes 200 vuoden kokemuksella ja suodatinlaitteen runko on valmistettu elintarvike muovista. Filtadapt pöytäsuodatinta on saatavana punaisena ja mustana.

Doulton Filtadapt pöytäsuodattimmissa olevalla Doulton Ultracarb suodattimella suodatetaan paljon eri haitta-aineita vedestä. Vedestä suodattuvat haitta-aineet on eritelty tarkasti puolueettoman laboratorion tekemässä vesitestissä. Tämän testin tulokset on tämän sivun alaosassa pdf liitteenä(Doulton_ Ultra_ Vedenpuhdistimien_puhdistustehokkuus.pdf):

Kaivovedestä suodatetaan mm. Bakteereita, viruksia, pieneliöitä, humusta, rautaa, mangaania, raskasmetalleja, rikkivetyä ja irtonaista likaa. Parantaa veden hajua, makua ja väriä.

Järvivedestä suodatetaan mm. bakteereita, viruksia, pieneliöitä, humusta ja raskametalleja. (vedessä ei saa olla sinilevää) Parantaa veden hajua, makua ja väriä.

Hanaveden hajun ja maun parantamiseen. Poistaa vedestä lääkejäämiä, mikromuoveja,  klooria ja putkistosta irtoavaa likaa sekä varmistaa veden laadun bakteerien osalta.

Sopivuus hanoihin joiden omassa poresuuttimessa on M22 sisäkierre(hanassa itsessään ulkokierre ilman poresuutinta) tai M24 ulkokierre(hanassa itsessään sisäkierre ilman poresuutinta).

Lisätietoja suodatinlaitteista tai pyydä tarjousta alla olevalla yhteydenotto lomakkeella, puhelimitse 050 511 5231 / 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi.

Doulton vedensuodatin hanaan HCP/HCS
Doulton vedensuodatin tiskipöydän alle
Jalovesitorni kantovesi vedensuodatin

Vaihtosuodatinpatruunat verkkokaupastamme:
Osta vaihtosuodatinpatruuna Doulton Filtadapt vedenpuhdistimeen


Poistettavat haitta-aineet:
Bakteereita (mm. E. Coli, Salmonella,..) 99,9+ %
Pieneliöitä (mm. Giardia ja cryptosporidium) 99,9+ %
Kloori 99,9+ %
Lääkeainejäämiä (mm. ibuprofeiini 99,9+ %)
Rauta
Mangaani
Rikkivety
Raskasmetalleja
Humus
Mikromuoveja
Tekniset tiedot:
Korkeus: 305mm
Leveys: 95mm
Syvyys: 170mm
Max virtaus: 5l/min

Hinta: 135 €
OSTA
Doulton_-Ultra_-Vedenpuhdistimien_puhdistustehokkuus.pdf
Hanaan_liitettävät_Doulton_vedensuodattimet.pdf
Takaisin