Vedensuodatin hanaan Doulton HCP tai HCS

Vedensuodatin hanaan Doulton HCP tai HCS

Doulton HCP ja HCS vedensuodatin on helppo liittää hanaan kiinni itse. Alla on linkki videoon Doulton HCS vedensuodattimen asennuksesta ja käytöstä(HCP:n asentaminen ja käyttö tapahtuu aivan samalla tavalla):

Suodatinlaitteita voidaan käyttää kaivo-, järvi-, ja hanaveden suodattamiseen. Suodatinlaitteet on helppo kuljettaa mukana.

Doulton HCP ja HCS Pöytäsuodattimien Ultrasuodatinpatruuna on valmistettu Englannissa jo lähes 200 vuoden kokemuksella. HCP suodatinlaitteen runko on valmistettu elintarvike muovista ja HCS suodatinlaitteen runko on valmistettu tyylikkäästä rosterista.

Doulton HCP ja HCS pöytäsuodattimmissa olevalla Doulton Ultracarb vedensuodattimella suodatetaan paljon eri haitta-aineita vedestä. Vedestä suodattuvat haitta-aineet on eritelty tarkasti puolueettoman laboratorion tekemässä vesitestissä. Tämän testin tulokset on tämän sivun alaosassa pdf liitteenä(Doulton_ Ultra_ Vedenpuhdistimien_puhdistustehokkuus.pdf):

Kaivovedestä suodatetaan mm. Bakteereita, viruksia, pieneliöitä, humusta, rautaa, mangaania, raskasmetalleja, rikkivetyä ja irtonaista likaa. Parantaa veden hajua, makua ja väriä.

Järvivedestä suodatetaan mm. bakteereita, viruksia, pieneliöitä, humusta ja raskametalleja. (vedessä ei saa olla sinilevää) Parantaa veden hajua, makua ja väriä.

Hanaveden hajun ja maun parantamiseen. Poistaa vedestä lääkejäämiä, klooria, mikromuoveja ja putkistosta irtoavaa likaa sekä varmistaa veden laadun bakteerien osalta.

Sopivuus hanoihin joiden omassa poresuuttimessa on M22 sisäkierre(hanassa itsessään ulkokierre ilman poresuutinta) tai M24 ulkokierre(hanassa itsessään sisäkierre ilman poresuutinta).

Lisätietoja suodatinlaitteista tai pyydä tarjousta alla olevalla yhteydenotto lomakkeella, puhelimitse 050 511 5231 / 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi.

Hinnat:
HCP 135 €
HCS 219 €
hinnat sis. alv 24%

Vaihtoehtoiset Doulton vedensuodattimet:
Doulton vedensuodatin hanaan Filtadapt
Doulton vedensuodatin tiskipöydän alle
Jalovesitorni vedensuodatin kantovedelle

Vaihtuosuodatinpatruunat HCP ja HCS vedensuodattimiin verkkokaupastamme:
Osta vaihtosuodatinpatruuna HCP/HCS vedensuodattimeen


Poistettavat haitta-aineet:
Bakteereita (mm. E. Coli, Salmonella,..) 99,9+ %
Pieneliöitä (mm. Giardia ja cryptosporidium) 99,9+ %
Kloori 99,9+ %
Lääkeainejäämiä (mm. ibuprofeiini 99,9+ %)
Rauta
Mangaani
Rikkivety
Raskasmetalleja
Humus
Mikromuoveja
Tekniset tiedot:
Korkeus: 320 / 300mm
Leveys: 140 / 110mm
Syvyys: 100 / 70mm
Max virtaus: 5l/min

Hinta: alk. 135 €
OSTA
Doulton_-Ultra_-Vedenpuhdistimien_puhdistustehokkuus.pdf
Hanaan_liitettävät_Doulton_vedensuodattimet.pdf
Takaisin