Doulton Purifer 2 vedensuodatin tiskipöydän alle

Purifer 2 Vesisuodatin

Purifer 2 vedensuodattimella saadaan puhdasta ja maukasta juomavettä, niin kaivo-, järvi- kuin hanavedestä. Suodatinpatruunat saa piiloon tiskipöydän alle ja tiskipöydälle tulee näkyviin ainoastaan juomavesihana.

Purifer 2 vedensuodatin puhdistaa juomaveden kaksivaiheisesti.

1. vaihe: 5 micronin sedimenttisuodatin poistaa vedestä kaikki 0,005 millimetrin kokoiset ja sitä suuremmat irto-aineet.

2. vaihe: 10″ Keraaminen monivaihesuodatin. Doultonin Englannissa valmistama iso Ultrasuodatinpatruuna poistaa vedestä paljon erilaisia haitta-aineita. Vedestä suodattuvat haitta-aineet on eritelty tarkasti puolueettoman laboratorion tekemässä vesitestissä. Tämän testin tulokset on tämän sivun alaosassa pdf liitteenä(Doulton_ Ultra_ Vedenpuhdistimien_puhdistustehokkuus.pdf):

Kaivovedestä suodatetaan mm. Bakteereita, viruksia, pieneliöitä, humusta, rautaa, mangaania, raskasmetalleja, rikkivetyä ja irtonaista likaa. Parantaa veden hajua, makua ja väriä.

Järvivedestä suodatetaan mm. bakteereita, viruksia, pieneliöitä, humusta ja raskametalleja. (vedessä ei saa olla sinilevää) Parantaa veden hajua, makua ja väriä.

Hanaveden hajun ja maun parantamiseen. Poistaa vedestä lääkejäämiä, klooria ja putkistosta irtoavaa likaa sekä varmistaa veden laadun bakteerien osalta.

Lisätietoja suodatinlaitteista tai pyydä tarjousta alla olevalla yhteydenotto lomakkeella, puhelimitse 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi.

Doulton vedensuodatin hanaan HCP/HCS
Doulton vedensuodatin hanaan filtadapt
Jalovesitorni kantovesisuodatin


Poistettavat haitta-aineet:
Bakteereita (mm. E. Coli, Salmonella,..) 99,9+ %
Pieneliöitä (mm. Giardia ja cryptosporidium) 99,9+ %
Kloori 99,9+ %
Lääkeainejäämiä (mm. ibuprofeiini 99,9+ %)
Rauta
Mangaani
Rikkivety
Raskasmetalleja
Humus
Tekniset tiedot:
Korkeus: 320mm
Leveys: 290mm
Syvyys: 140mm
Max virtaus: 5l/min

Hinta: 249 €
OSTA
Purifer2_Doulton.Tuotekortti.pdf
Doulton_-Ultra_-Vedenpuhdistimien_puhdistustehokkuus.pdf
Takaisin