KAH-44A vesisuodatin raudan, mangaanin ja humuksen poistoon

Humus,rauta, mangaani ja kalkki Vedensuodatuslaite KAH-44A

KAH-44A vesisuodatin soveltuu hyvin omakotitalon ja loma-asunnon vesien suodattamiseen humuksesta, raudasta ja mangaanista.

KAH- sarjan yhdistelmäsuodatinlaitteiden suodattavana massana toimii kationi- ja anionivaihtohartsit. Suodatusmassa virkistetään huuhtelemalla suodatusmassaan kiinnittyneet epäpuhtaudet virkistyssuolan ja veden sekoituksella lattiakaivoon. Suodatusmassan käyttöikä on 10-20 vuotta. Suodattimen kellolaite suorittaa suodattimen virkistyksen automaattisesti. KAH-44A Yhdistelmäsuodatinlaitteen käyttökustannukset kooostuvat virkistyssuolan kulutuksesta. Käyttökulut ovat n. 15 €/kk.

Suodatinlaite asennetaan paineastian jälkeen ja veden tarvitsee kulkea suodatusmassan läpi vain yhden kerran jotta epäpuhtaudet saadaan suodatettua pois vedestä.

KAH-44A yhdistelmäsuodatinlaitteen mukana tulee suolasäiliö ( mitat: 88x33x33 cm).

KAH -Yhdistelmäsuodatinlaitteita on myös muita kokoja.

Lisätietoja suodatinlaitteista tai pyydä tarjousta alla olevalla yhteydenotto lomakkeella, puhelimitse 050 511 5231 / 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi.

Kaikkien vastavirtahuuhtellaitteiden mukana Jalovesi toimittaa ohivirtausventtiiliyksikön kellolaitteeseen, 80 cm pitkät asennusletkut, 10” suodatinkotelon ja 10” sedimenttisuodattimen.

Vedensuodattimet humuksen poistoon
Vedensuodattimet raudan poistoon
Vedensuodattimet mangaanin poistoon

Esisuodattimen vaihtosuodatinpatruuna verkkokaupastamme:
Osta uusi suodatinpatruuna esisuodattimeen alk. 6€/kpl


Poistettavat haitta-aineet:
Humus
Rauta max. 0,5 mg/l
Mangaani max. 0,3 mg/l
Tekniset tiedot:
Korkeus: 1350mm
Leveys: 260mm
Syvyys: 260mm
Max virtaus: 25l/min

Hinta: 1450 €
OSTA
KAH-.Tuotekortti.pdf
KAH-44A-vesisuodatin-asennuskuva.pdf
Takaisin