HM-44A Vedensuodatuslaite humuksen poistoon

Humus,rauta, mangaani ja kalkki Vedensuodatuslaite KAH-44A

Vedensuodatuslaite HM-44A soveltuu suuren humus määrän  poistoon omakotitalon, paritalon ja loma-asunnon vesistä.

HM- Humuksenpoistolaitteet puhdistaa tehokkaasti kaivo- ja järvivettä humuksen aiheutumasta veden värin muutoksesta. Suodatusmassa virkistetään huuhtelemalla suodatusmassaan kiinnittynyt humus virkistyssuolan ja veden sekoituksella lattiakaivoon. Suodatusmassan käyttöikä on 10-20 vuotta. Suodattimen kellolaite suorittaa suodattimen virkistyksen automaattisesti. HM-44A humuksenpoistolaitteen käyttökustannukset kooostuvat virkistyssuolan kulutuksesta. Käyttökulut ovat n. 4,50 €/kk. HM-44A humuksenpoistolaitteessa on erillinen suolasäiliö (mitat: 88cm x 33cm x 33cm)

Suodatin asennetaan paineastian jälkeen ja veden tarvitsee kulkea suodatusmassan läpi vain yhden kerran jotta kaikki humus saadaan suodatettua pois vedestä.

HM- Humuksenpoistolaitteita on myös muita kokoja.

Lisätietoja suodatinlaitteista tai pyydä tarjousta alla olevalla yhteydenotto lomakkeella, puhelimitse 050 511 5231 / 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi.

Kaikkien vastavirtahuuhtellaitteiden mukana Jalovesi toimittaa ohivirtausventtiiliyksikön kellolaitteeseen, 80 cm pitkät asennusletkut, 10” suodatinkotelon ja 10” sedimenttisuodattimen.

Vedensuodattimet humuksen poistoon

Esisuodattimen vaihtosuodatinpatruuna verkkokaupastamme:
Osta uusi suodatinpatruuna esisuodattimeen alk. 6€/kpl


Poistettavat haitta-aineet:
Humus
Tekniset tiedot:
Korkeus: 1350mm
Leveys: 260mm
Syvyys: 260mm
Max virtaus: 33l/min

Hinta: 1490 €

HM-.Tuotekortti.pdf
HM-44A-Vedensuodatuslaite-asennuskuva.pdf
Takaisin