KANKDF-44A Vedensuodatin, humuksen, raudan ja mangaanin poisto

Humus,rauta, mangaani ja kalkki Vedensuodatin KANKDF-44A

KANKDF-44A vedensuodatin on yhdistelmäsuodatinlaite joka soveltuu hyvin omakotitalon ja loma-asunnon vesien suodattamiseen humuksesta, raudasta ja mangaanista.

KANKDF- sarjan yhdistelmäsuodatinlaitteiden suodattavana massana toimii kationi- ja anionivaihtohartsit sekä KDF-85-suodatusmassa. Suodatusmassa virkistetään huuhtelemalla suodatusmassaan kiinnittyneet epäpuhtaudet virkistyssuolan ja veden sekoituksella lattiakaivoon.Suodatusmassan käyttöikä on 10-20 vuotta. Suodattimen kellolaite suorittaa suodattimen virkistyksen automaattisesti. KANKDF-44A Yhdistelmäsuodatinlaitteen käyttökustannukset kooostuvat virkistyssuolan kulutuksesta. Käyttökulut ovat n. 15 €/kk.

Suodatinlaite asennetaan paineastian jälkeen ja veden tarvitsee kulkea suodatusmassan läpi vain yhden kerran jotta epäpuhtaudet saadaan suodatettua pois vedestä.

KANKDF-44A yhdistelmäsuodatinlaitteen mukana tulee suolasäiliö ( mitat: 88x33x33 cm).

KANKDF- Yhdistelmäsuodatinlaitteita on myös muita kokoja.

Lisätietoja suodatinlaitteista tai pyydä tarjousta alla olevalla yhteydenotto lomakkeella, puhelimitse 050 511 5231 / 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi.

Kaikkien vastavirtahuuhtellaitteiden mukana Jalovesi toimittaa ohivirtausventtiiliyksikön kellolaitteeseen, 80 cm pitkät asennusletkut, 10” suodatinkotelon ja 10” sedimenttisuodattimen.
Vedensuodattimet raudan poistoon
Vedensuodattimet mangaanin poistoon
Vedensuodattimet humuksen poistoon

Esisuodattimen vaihtosuodatinpatruuna verkkokaupastamme:
Osta uusi suodatinpatruuna esisuodattimeen alk. 6€/kpl


Poistettavat haitta-aineet:
Humus
Rauta max. 3,0 mg/l
Mangaani max. 1,0 mg/l
Rikkivety
Tekniset tiedot:
Korkeus: 1350mm
Leveys: 260mm
Syvyys: 260mm
Max virtaus: 25l/min

Hinta: 1690 €
OSTA
KANKDF-.Tuotekortti.pdf
KANKDF-44A-Vedensuodatin-asennuskuva.pdf
Takaisin