JM-44A – Vedensuodatin raudan ja mangaanin poistoon

Rauta ja Mangaani Vedensuodatin JM-44A

JM-44A vedensuodatin soveltuu raudan ja mangaanin suodattamiseen omakotitalon, paritalon tai loma-asunnon vesistä.

JM-sarjan raudan- ja mangaaninpoistolaiteet puhdistavat veden raudasta ja mangaanista. Raudan ja mangaanin poisto onnistuu aina 20 mg/l pitoisuuksiin asti.

Suodatusmassana käytetään Rentoxid massaa joka on katalyyttinen suodatusmassa. Tämä tarkoittaa sitä, että suodatusmassa hapettaa suodatettavan veden raudan ja mangaanin jotka sitten kiinnittyvät suodatusmassaan. Maksimaalinen suodatusteho raudalle saavutetaan veden pH:n ollessa yli 7,0 ja mangaanille pH:n ollessa yli 7,5. Suodatusmassan käyttöikä on 5-10 vuotta. Suodatinlaitteessa on kellolaite joka hoitaa suodatusmassan puhdistamisen automaattisesti. Suodatusmassan virkistys ei vaadi kemikaalilisäystä!

Lisätietoja suodatinlaitteista tai pyydä tarjousta alla olevalla yhteydenotto lomakkeella, puhelimitse 050 511 5231 / 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi.

Kaikkien vastavirtahuuhtellaitteiden mukana Jalovesi toimittaa ohivirtausventtiiliyksikön kellolaitteeseen, 80 cm pitkät asennusletkut, 10” suodatinkotelon ja 10” sedimenttisuodattimen.

Vedensuodattimet raudan poistoon
Vedensuodattimet mangaanin poistoon

Esisuodattimen vaihtosuodatinpatruuna verkkokaupastamme:
Osta uusi suodatinpatruuna esisuodattimeen alk. 6€/kpl


Poistettavat haitta-aineet:
Rauta Max. 15 mg/l
Mangaani Max. 5 mg/l
Vähän rikkivetyä
Tekniset tiedot:
Korkeus: 1300mm
Leveys: 260mm
Syvyys: 260mm
Max virtaus: 25l/min

Hinta: 1290 €
OSTA
JM-Tuotekortti.pdf
JM-44A-Vedensuodatin-asennuskuva.pdf
Takaisin