Jalovesitorni 2 Kantovesisuodatin

Vedensuodatin kantovedelle, Jalovesitorni 2

Jalovesitorni 2 kantovesisuodatin on vedensuodatin joka soveltuu kaivoveden, järviveden, jokiveden, sadeveden tai kunnallisenveden suodattamiseen. Jalovesitorni 2 vedensuodatin on valmistettu elintarvike muovista ja siinä on kaksi Doultonin valmistamaa keraamista Ultrasuodatinpatruunaa.

Jalovesitorni toimii veden omalla paineella ilman vesiliitäntöjä ja sähköä. Jalovesitorni on sopiva vedenpuhdistulaite kaikkialle ja se liikkuu helposti mukana esim. mökillä, veneellä ja eräretkillä.

Jalovesitornin Doulton Ultrasuodatinpatruunat on valmistettu Englannissa. Doultonilla on jo lähes 200 vuoden kokemus keraamisella kuorella varustettujen suodatinpatruunoiden valmistuksesta.

Jalovesitornissa on kaksi Doultonin Ultrasuodatinpatruunaa jotka poistavat vedestä mm. seuraavia haitta-aineita: Bakteereita, pieneliöt, humusta, rautaa, pieniä määriä mangaania, raskasmetalleja, klooria, rikkivetyä, hajuja, väriä ja makuja

Vedestä suodattuvat haitta-aineet on eritelty tarkasti puolueettoman laboratorion tekemässä vesitestissä. Tämän testin tulokset on tämän sivun alaosassa pdf liitteenä(Doulton_ Ultra_ Vedenpuhdistimien_puhdistustehokkuus.pdf):

Huom. Jalovesitorni ei poista vedestä sinilevän sisältämää myrkkyä täydellisesti!

Lisätietoja suodatinlaitteista tai pyydä tarjousta alla olevalla yhteydenotto lomakkeella, puhelimitse 050 511 5231 / 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi.

Doulton vedensuodatin hanaan Filtadapt
Doulton vedensuodatin hanaan HCP/HCS
Doulton vedensuodatin tiskipöydän alle

Jalovesitornin vaihtosuodattimet verkkokaupastamme:
Osta vaihtuosuodatinpatruunat Jalovesitorniin


Poistettavat haitta-aineet:
Bakteereita (mm. E. Coli, Salmonella,..) 99,9+ %
Pieneliöitä (mm. Giardia ja cryptosporidium) 99,9+ %
Kloori 99,9+ %
Lääkeainejäämiä (mm. ibuprofeiini 99,9+ %)
Rauta
Mangaani
Rikkivety
Raskasmetalleja
Humus

Max virtaus: 30 l/vrk
Tekniset tiedot:
Korkeus: 440mm
Leveys: 300mm
Syvyys: 390mm

Hinta: 129 €
OSTA
Takaisin