AS-44A Vedensuodatin arseenin poisto vedestä

Arseeni vedensuodatin AS-44A

Vedensuodatin AS-44A arseeninpoistolaite on sopii omakotitalon vesien puhdistamiseen arseenista. Arseenia esiintyy luonnostaan pohjavedessä tietyillä alueilla Suomessa. Kun veden arseeni pitoisuus ylittää 10 mikrogrammaa/litra, niin silloin vesi on juomakelvotonta. Arseenipitoisen juomaveden pitkä-aikainen nauttiminen lisää riskiä sairastua syöpään.

AS-sarjan vedensuodattimet puhdistavat vettä, sekä 3-arvoisesta kuin myös 5-arvoisesta arseenista. Suodatuslaitteen suodattavana massana toimii rautaoksidikäsitelty anionivaihtohartsi.

Miksi valita meidän AS-sarjan Arseeninpoistosuodattimen:

  • Automaattinen vastavirtahuuhtelu estää suodatusmassan kanavoitumisen ja siten säilyttää suodatusmassan hyvän suodatustuloksen.
  • Poistaa vedestä sekä 3- ja 5-arvoista arseenia.

Suodatin asennetaan paineastian jälkeen ja veden tarvitsee kulkea suodatusmassan läpi vain yhden kerran jotta arseeni saadaan suodatettua pois vedestä.

Arseeninpoistoon on saatavilla myös suurempia AS- arseeninpoitolaitteita.

Lisätietoja suodatinlaitteista tai pyydä tarjousta alla olevalla yhteydenotto lomakkeella, puhelimitse 050 511 5231 / 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi.

Kaikkien vastavirtahuuhtellaitteiden mukana Jalovesi toimittaa ohivirtausventtiiliyksikön kellolaitteeseen, 80 cm pitkät asennusletkut, 10” suodatinkotelon ja 10” sedimenttisuodattimen.

Vedensuodattimet arseenin poistoon

Esisuodattimen vaihtosuodatinpatruuna verkkokaupastamme:
Osta uusi suodatinpatruuna esisuodattimeen alk. 6€/kpl


Poistettavat haitta-aineet:
Arseeni
Tekniset tiedot:
Korkeus: 1300mm
Leveys: 260mm
Syvyys: 260mm
Max virtaus: 25l/min

Hinta: 1630 €
OSTA
Arseeni-Vedensuodattimet-Tuotekortti.pdf
AS-44A-Vedensuodatin-asennuskuva.pdf
Takaisin