Doulton vedensuodatin

Doulton on erikoistunut valmistamaan yhden vesipisteen vedensuodattimia joiden suodatinpatruunoissa on keraaminen kuori. Doultonilta löytyy vedensuodattimia hanaan, tiski pöydän alle piiloon asennettavia kuin myös veden omalla paineella toimivia vedensuodattimia. Doulton on keraamisten vedensuodattimien markkinajohtaja maailmalla. Doultonin keraamisia vedensuodattimia on valmistettu Iso-Britanniassa luonnonmateriaaleista jo melkein 200 vuotta ja niitä myydään maailmalla yli 150 maassa. Yhä edelleen kaikki Doultonin keraamiset vedensuodattimet valmistetaan Iso-Britanniassa.

Doultonin keraaminen monivaihesuodatin suodattaa vettä nelivaiheisesti:

  1. Keraaminen ulkokuori suodattaa vedestä bakteereita ja pieneliöitä. mm. Escheria coli (E. coli) bakteerin suodatus varmuus on 99,9998 % ja salmonellan poistotehokkuus vedestä on 99,99985 %. Näistä löytyy puolueettoman sertifioidun laboratorion testaustulokset todistukseksi. Lisäksi keraaminen ulkokuori poistaa vedestä 0,5 mikrometrin eli 0,0005 millimetrin kokoiset irtoaineen 99,99 % tehokkuudella. Tällöin mm. putkistosta irtoava lika ja mikromuovit tarttuvat suodatinpatruunan keraamiseen kuoreen.
  2. Keraamisen ulkokuoren antibakteerisuus. Keraamiseen ulkokuoreen on sidottu hopeaa, joka tappaa suodattimeen jääneet bakteerit ja pieneliöt. Hopea on sidottuna suodattimeen siten, että se ei pääse liukenemaan juomaveteen.
  3. Aktiivihiilikerros poistaa vedestä orgaanisia aineita sekä parantaa veden hajua, makua ja väriä. Aktiivihiili poistaa vedestä mm. klooria, rikkivetyä, humusta ja rautaa.
  4. Ioninvaihtomassa poistaa vedestä raskasmetalleja.
  5. HCP ja HCS hanaan asennettaviin vedensuodattimiin on mahdollista valita suodatinpatruuna jossa on lisäksi ytimessä vielä suodatusmassaa joka poistaa vedestä kalkkia.

Tämän kokonaisuuden ansiosta ja pitkäaikaisen kehitystyön tuloksena Doultonin keraamiset vedensuodatuspatruunat poistavat vedestä suuria määriä eri haitta-aineita. Poistettavia haitta-aineita ovat mm. kloori, rikkivety, rauta, humus, bakteerit, lääkeainejäämiä, mikromuoveja, jne. Tästä pääset katsomaan tutkimustuloksia Doultonin keraamisen suodatinpatruunan suodatustehokkuudesta eri haitta-aineille.

Kaiken lisäksi doultonin suodatinpatruunan keraaminen ulkokuori voidaan puhdistaa. Tällä sivulla on opastusvideo kuinka suodattimen keraaminen ulkokuori puhdistetaan.

Vuonna 1827 Henry Doulton kehitti keraamisen vedensuodattimen bakteerien poistamiseksi juomavedestä. 1827 Lontoon juomavesi otettiin Thames joesta ja sen vesi oli koleran ja lavantaudin saastuttama. Henry Doultonin kehittämillä keraamisilla vedensuodattimilla vettä pystyttiin juomaan sairastumatta. 1835 Kuningatar Victoria huolestui kuningashuoneen vedenlaadusta ja valtuutti Henry Doultonin valmistamaan juomavedensuodattimet kuningashuoneelle. Tämän jälkeen Doultonin keraamiset vedensuodattimet ovat taanneet puhtaan juomaveden Iso-Britannian kuningashuoneelle.

Vedensuodatin hanaan Doulton HCP tai HCS

Englannissa valmistettuja hanaan liitettäviä juomaveden suodattimia. Ultratehokkaalla Doultonin vedensuodattimella maukasta juomavettä niin kaivo-, järvi- kuin myös hanavedestä.
Bakteerit Doulton Humus Järviveden suodatus Mangaani Rauta Rikkivety
Hinta: alk. 135 €

Jalovesitorni rst kantovesisuodatin

Huippu vedensuodatin paikkoihin joissa ei ole juoksevaa vettä. Vesi puhdistuu omalla paineellaan. Poistaa vedestä paljon eri haitta-aineita.
Bakteerit Doulton Humus Järviveden suodatus Mangaani Rauta Rikkivety
Hinta: 189 €

Jalovesitorni 2 Kantovesisuodatin

Jalovesitorni 2 vedensuodatin mökeille ja retkille. Ei vaadi painepumppua tai sähköä.
Bakteerit Doulton Humus Järviveden suodatus Rauta Rikkivety
Hinta: 129 €

Doulton Purifer 2 vedensuodatin tiskipöydän alle

Tiskipöydän alle asennetava vedensuodatin jolla puhdistetaan vedestä paljon eri haitta-aineita. Soveltuu kaivo-, järvi- kuin myös hanaveden suodattamiseen.
Bakteerit Doulton Humus Järviveden suodatus Mangaani Rauta Rikkivety
Hinta: 249 €

Doulton Fluoridinpoistolaite / Vedensuodatin hanaan

Markkinoiden ainoa hanaan asennetava vedensuodatin fluoridin poistoon. Doulton fluoridinpoistolaite on valmistettu Englannissa. Fluoridin poisto juomavedestä.
Doulton Fluoridi
Hinta: 209 €

Doulton Filtadapt vedenpuhdistin hanaan

Englannissa valmistettu hanaan liitettävä Juomaveden puhdistin. Ultratehokkaalla Doultonin suodattimella maukasta juomavettä niin kaivo-, järvi- kuin myös hanavedestä.
Bakteerit Doulton Humus Järviveden suodatus Mangaani Rauta Rikkivety
Hinta: 135 €